HTML

Kicsi Konyha

Nem az a baj, ha szarságokat eszel, hanem az, ha ezt nem tudod. Sokszor én is azt eszem, de számontartom, és igyekszem kiegyensúlyozni. Mindenki egye ,amit szeretne, virágozzák ezer virág, de legalább olvassátok el a cimkét, mert attól, hogy valami bio, meg fairtrade meg legújabb és egészségesebb, még simán lehet tré.

Kicsi Konyha

magányos konyhai örömök

2012.01.10. 15:20 Koncz Andrea főszerkesztő

Mindenkinek vannak olyan kaják, amiket csak ő szeret, a család meg nem. Anyámnál a kocsonya, és minden káposztás étel, ezeket Apám meg nem enné, rendes asszony meg nem főz olyat, amit az ura nem szeret. Így Anyám, amikor időnként kapott valakitől, a konyha magányában, csendes, de határozott élvezettel tolta magába mindazt amit imád, de mégse készít soha.

A rántottás szendvics nálunk férfi-női tengelyen osztja meg a családot, csajok imádjuk, a férjem meg rosszul van tőlünk. Nekem az iskolába csomagolt kaják legjobbika volt, azt meg hagyjuk, mint szólna az antsz.

Bár fogásnak titulálni túlzás lenne, az elkészítésére háklis vagyok, szigorúan a rezgős rántotta játszik, icipici, vastagaljú lábosban, vastag rétegben, kis lángon sütve.

 titokban ezt eszem, mikor a férjem nem látja

 


Szólj hozzá!

Címkék: tojás szendvics

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr763534464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása